10 tegn på at man trenger ferie… (10 signs that you need vacation …)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 03.08.18).

 • «Snooze»-knappen på vekkeklokka roper «AU!» når du tar på den.                                                                                                                                                             
 • Du legger en slagplan på hvordan kvitte deg med liket til alle som snakker til deg før du er ferdig med en kanne kaffe om morgenen.                                                                                                                                                                                                                                                       
 • Verneskoa kan skremme fanden på flatmark bare med lukta.                                                                                                                                                                        
 • Man tar en tur med vareheisen på jobb for å skifte til arbeidsklær i heisen, da man ikke gidder å gå 100 m til garderoben.                                                                                                                                                                                                                           
 • Man leter febrilsk etter arbeidsklærne når man kommer på jobb. Finner de igjen i vareheisen…                                                                                                                                                                                                                                                                                    
 • Man begynner å kalle kollegaene sine for enten «tante» eller «onkel», når det blir riktig ille er de enten «mor» eller far».                                                                                                                                                                                                                                      
 • Motorsykkelen ruller rundt og spiller død når du går forbi, i håp om litt oppmerksomhet.                                                                                                                                            
 • Motorsykkelhjelmen på hylla i gangen holder på å gi deg hjerteinfarkt når du kommer hjem fra jobb, fordi du tror det står en mann der.                                                                                                                                                                                    
 • Hunden leverer flyttemelding til mormor og morfar, i mangel på mosjon.                                                                                                                          
 • Man får et vilt innfall om å begynne å blogge…

Ha en fortsatt riktig god sommer der ute! 

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

«Snooze» button on alarm clock shouts «AU!» when you touch it.

You put a plan on how to get rid of the body of everyone who speaks to you before you finish a jug of coffee in the morning.

Protective shoes can scare the devil on a flat ground only with the smell.

You take a ride with the goods lift at work to change to work clothes in the elevator, when you does not bother walking 100 m to the locker room.

You look for work clothes frantically when you come to work. Find them again in the elevator…

You begin to call your colleagues for either «aunt» or «uncle», when it gets really bad they are either «mother» or father «.

The motorcycle rolls around and plays dead when you pass by, hoping for some attention.

The motorcycle helmet on the shelf in the hallway is giving you a heart attack when you get home from work, because you think there is a man there.

The dog provides relocation notice to grandmother and grandfather, in the absence of exercise.

You get a wild idea about starting to blog…

Have a really good summer out there!

2 hendelser på “10 tegn på at man trenger ferie… (10 signs that you need vacation …)”

 1. Haha konge 😂😂😂 Der er eg nå, bare at det er Forden som spiller død, så gubben måtte kjøre meg på jobb i går 😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.