Dagen da fellesferien dro… (The day the joint holiday left…)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 06.08.18).

Opp og hoppe mandag morgen. Gni sukketten ut av øya. I klærne og pusse tenna. På med den sedvanlige arbeids-tskjorta, og ut døra. Kaldt, snur og inn igjen. På med ei hettejakke. Ut igjen. Hva skjedde? Grått og duskregn…

I bilen og avsted til jobb. Ankommer jobb, og må plutselig lete for å finne ledig parkeringsplass. Hva skjedde? I forrige uke kunne man børne 8 tall på den parkeringsplassen, uten å komme i skade for å treffe en bil… 

Les også: «Du rykker stadig lenger bak i køen»

Inn på jobb, og lete etter arbeidsklærne…

Les mer her: 10 tegn på at man trenger ferie…

Hva skjedde? Mennesker… Masse mennesker… Riktig det; det er slutt på ferien! Snakk om brå oppvåkning på en mandag morgen, etter å ha gått i sitt eget tempo på jobb de siste ukene i mangel på mennesker!

Så var det været da… Fra tropevarme, til «vanlig sommertemperatur» og duskregn. En stakkar holder jo på å dø av kuldesjokk, og angrer dypt og inderlig at man la igjen ull-undertøyet hjemme. Måtte en tur i vareheisen for å finne igjen arbeidsjakka, som man faktisk måtte børste støv av da den har ligget ubrukt siden tidlig i vår… Men man klarer vel å avklimatiseres tilbake til normalen etterhvert. Gi meg ei uke eller 2 med sånn temperatur, så er vi tilbake i tskjorta uten problemer!

Men man får se det positive i tropevarmen som har vært; vi har spart enorme summer (spesielt med dagens priser) på bensin til gressklipperen, og har ikke måttet kjøpe ny ladning med ull-undertøy midt-sommers grunnet slitasje!

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Up and jump Monday morning. Rub the candy out of the eyes. Into the clothes and brush the teeth. On with the usual work shirt and out the door. Cold, turning and back in. On with a hooded jacket. Out again. What happened? Gray and drizzle…

In the car and off to work. Arrive at a job and suddenly have to look to find free parking space. What happened? Last week you could spin 8 numbers in that parking lot, without getting near to hit a car…

Also read: «You are moving ever further in the queue»

Go to work and look for my work clothes…

Read more here: 10 signs that you need a holiday …

What happened? People… Lots of people… Aha; it is the end of your holiday! Talk about abrupt awakening on a Monday morning, having gone to our own pace at work over the past few weeks in the absence of people!

That was then… From tropical heat, to «normal summer temperature» and drizzle. A poor girl is about to die of cold shock, and regrets deeply and deeply that one left the wool underwear at home. Had to take a ride in the goods lift to find a work jacket, which one actually had to brush off dust as it has been unused since early spring… But one can manage to reclimate back to normal afterwards. Give me a week or 2 with such a temperature, then we are back in t-shirt without any problems!

But one gets to see the positive in the tropical heat that has been; we have saved huge sums of money (especially with today’s prices) on the gasoline for the lawn mower, and have not had to buy a new charge with wool underwear mid-summer due to wear and tear!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.