Dette blir jo spennende… Nytt prosjekt! (This will be exciting… New project!)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 25.07.18).

Fikk plutselig en vill ide om at jeg skulle prøve blogging, så her er jeg! Jeg er ei 38 år gammel jente, fra Toten bosatt i Lindesnes. Jobber for tiden som lærling i logistikk ved verdens beste arbeidsplass; GE Healthcare Lindesnes. Jeg stortrives her på Sørlandet, så blir nok ikke østlending igjen med det første…

Her bor jeg sammen med min 9 år gamle hund, Terror. Verdens snilleste hund, så litt artig navn… Hehe… Han ble etterlengtet foreviget på ryggen på Kristiansand Tattoo Convention 2018. En stor takk til Jorge, fra Custom Ink Lørenskog, for noen timer med smerte. Det var vel verdt det! Hvis noen vil ta en titt på det dyktige arbeidet de gjør der, så sjekk ut hjemmesida:

Custom Ink

Jeg kjører til daglig en Harley Davidson Night Train 2001 modell. Sykkelen min kaller jeg forøvrig «Rusty», da han har vært ute i hardt vær, men er god som gull!

Tanken med denne bloggen skal være å gi et lite innblikk i hvordan det er å være jente i mc-miljøet, og et innblikk i mitt liv generelt. Dette kan bli spennende, så det er bare å henge på! Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Følg meg gjerne på:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Suddenly got a wild idea that I should try blogging, so here I am! I am a 38 year old girl, from Toten living in Lindesnes. Currently working as an apprentice in logistics at the world’s best workplace; GE Healthcare Lindesnes. I am thrilled here in the south of Norway, so I will probably not be East lender again with the first…

Here I live with my 9 year old dog, Terror. The world’s nicest dog, so a little funny name… Hehe… He was long-awaited on the back of Kristiansand Tattoo Convention 2018. A big thank you to Jorge, from Custom Ink Lørenskog, for a few hours of pain. It was well worth it! If anyone wants to take a look at the skilled work they do there, check out the website:

Customink.no

I run a Harley Davidson Night Train 2001 model. My bike, by the way, I call «Rusty», since he has been in hard weather, but is good as gold!

The idea behind this blog is to give a little insight into how it is to be a girl in the mc environment, and an insight into my life in general. This can be exciting, so just hang on! I’m looking forward to the continuation!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.