«Du rykker stadig lenger bak i køen!» («You are moving even further down the queue!»)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally postet 02.08.18)

Ja visst er det ikke deilig med sommer, og sol…! Bading og grilling… Lange late dager… Og ferie, hvis man har ferie…! Og jada, det er deilig og stille for oss som jobber og. Missforstå meg rett! Lite folk og mas, og lite varer å håndtere. Men nåde om noe skulle skje så man må ha tak i kundeservice, teknisk support, ingeniører osv! Det er jo INGEN som er på jobb!!!

Hva er greia med at alle skal ta ferie samtidig??? Norge stopper jo opp!!! Hva med litt omtanke for oss som er på jobb i sommer, og spre litt utover sommeren hvor mange som tar ferie samtidig?!? Føler dette bør være målet for neste sommer! La oss ha en konkurranse liksom; premie til den som klarer å ta ferie når ingen andre i bedriften gjør det!!!

(Og så må alle som føler med meg bare bestille pizza, is osv levert på døra på jobb til meg! Hehe…)

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Yes it is delicious with summer, and sun…! Bathing and barbecue… Long lazy days… And vacation, if you have vacation…! And yes, it is lovely and quiet for us who work too. Misunderstand me right! Little people and hustle and little goods to deal with. But something should happen so you have to get hold of customer service, technical support, engineers etc! After all, it is NO ONE at work!!!

What is the matter with everyone taking holiday at the same time??? After all, Norway stops!!! What about some consideration for us who are at work this summer, and spread out a little over the summer how many people are taking holiday at the same time?!? Feel this should be the goal for next summer! Let’s have a competition like that; a prize to anyone who can take a holiday when no one else in the company does it!!!

(And then everyone who feels with me should only order pizza, ice cream etc delivered to the door at work to me! Hehe…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.