Her skal man finne julekroppen! (I’m going to find the Christmas body!)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 21.08.18).

Nå gikk dette med å finne sommerkroppen heeeeelt hus forbi i år, og slo meg egentlig til ro med at jeg hadde vinterkroppen heeeelt inne…! Helt til jeg endelig fikk litt tid etter helga til å lese litt blogger…

Licensed from: Free-Photos pixabay.com

Som vanlig så pedlet jeg innom to av de jeg følger, DocOgDask og Kim-André Lie. Ser jo da at her har det skjedd drastiske ting i løpet av helgen… Mens jeg har fortsatt mitt gode treningsløp mot en toppform i vinterkropp sist helg, så har jo disse både slengt seg på veddemål og utfordringer om det stikk motsatte! Dette er jo å satse hardt og brutalt med tanke på at sommeren er litt over et halvt år til… 

Du kan lese om sist helg HER.

Blir helt sjokkert etter ei helg med alt annet enn den livstilen! Hehe… Men føler jo ikke at jeg kan være noe værre, jeg! Så slenger meg med, lett-lurt som jeg er!!! Ned 8 kg. før 20. desember, så det er ekstra plass til juleribba!!! Etter hva jeg har skjønt av deres innlegg så er det lurt å spise masse snacks, og 6 måltider til dagen, noe jeg burde klare LETT…! Ønsk meg lykke til!!! Hehe…

Licensed from: markusspiske pixabay.com L

(Status for Bikerpus: 82 kg per i dag 22.august, og venter på motivasjonen skal komme og gi meg en på trynet…)

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

I really forgot everything about finding the summer body this year, and it really hit me with the fact that I had the winter body in place…! Until I finally got some time after the weekend to read some blogs…

As usual, I visited two of the ones I follow, DocOgDask and Kim-André Lie. See then that here there have been drastic things happening during the weekend… While I still have my good training course against a top form in winter body last weekend, then these have both wasted their bets and challenges on the opposite! This is to bet hard and brutal, considering that summer is just over half a year to…

You can read about last weekend HERE.

Will be totally shocked after a weekend with anything but the lifestyle! Hehe… But don’t feel like I can be any worse, I! So slam me, easy fooled as I am!!! Down 8 kg. before December 20th, so there is extra space for Christmas ribs!!! After what I have understood from their postings, it is advisable to eat lots of snacks and 6 meals a day, something I should do EASY…! Wish me luck!!! Hehe…

(Status for Bikerpus: 82 kg as of today 22 August, and waiting for the motivation to come and give me one in the face…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.