Lydavhengig!!! (Audio-dependent!!!)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 08.08.18)

Jeg har innsett at jeg har en ny diagnose! Jeg er lydavhengig! Jeg MÅ ha lyd!!! Det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å skru på tv’n. Ikke for å nødvendigvis se på det som er på tv, men for lydens skyld… I mitt hjem er det aldri stille… Hater stillheten!!!

Jeg er likedann på jobb. Hvis det ikke er folk innom, og alt blir stille, så får jeg en enorm trang til å sette på spotify på pc’n. Men av respekt for mine kolleger som gjerne sitter og jobber på sine respektive kontor med åpne dører, lar jeg være…

Det merkelige er at jeg er stikk motsatt når jeg er ute i naturen. Hvem hadde tatt med seg bærbar bluetooth-høytaler for å spille musikk på mens man er på fjelltur, eller står langs en elvebredd med fiskestanga?! Det gjør man jo bare ikke… Men i naturen så er stillheten avslappende, og fylt med så mange andre lyder. Man må bare høre etter… For det er aldri helt stille!

Og så er det jo dette med motorsykkelen da… Jeg kjører jo en Harley Davidson, og lyden er jo halve sjarmen… Hallo!!! He he…

Så konklusjonen blir jo da at jeg er lydavhengig…! For det er aldri helt stille rundt meg…! Om det er hjemme med tv’n på, eller ute i naturen med alle dens nydelige lyder…!

Men det er jo en god følelse å vite hva man lider av…! Så slipper man å lure på det liksom…! Er det noen som har et forslag til hvordan kurere lydavhengighet?

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

I have realized that I have a new diagnosis! I’m audio dependent! I MUST HAVE SOUND!!! The first thing I do when I get home is to turn on the TV. Not to necessarily look at what’s on TV, but for the sake of sound… In my home it’s never quiet… Hates the silence!!!

I’m similar to work. If there are no people coming in and everything is quiet, then I get a huge urge to put on spotify on the PC. But by respecting my colleagues who often work, and work in their respective offices with open doors, I leave…

The strange thing is that I’m stabbing the opposite when I’m out in the nature. Who had taken portable bluetooth speakers to play music while on a mountain trip, or standing along a river bank with a fishing rod?! You just don’t… But in nature the silence is relaxing, and filled with so many other sounds. You just have to listen… Because it’s never quite quiet!

And then there is this with the motorcycle then… I drive a Harley Davidson, and the sound is half the charm… Hello!!! Hey…

So the conclusion is then that I am audio dependent…! Because it’s never quite quiet around me…! Whether it’s at home with my TV, or out in the wild with all its gorgeous sounds…!

But it’s a good feeling to know what you are suffering from…! So you don’t have to wonder about it…! Does anyone have a suggestion on how to cure audio addiction?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.