Med google maps i Stockholm… (With google maps in Stockholm…)

The post is in English at the bottom of tha page. (Originally posted 29.08.18.).

Nå går mitt sverige-besøk mot slutten, og siste dagen ble avsluttet med en runde shopping i sentrum av Stockholm. Med handlelista på lomma fra venner, la jeg i veien med godt mot. Siden jeg ikke er en super-fan av å kjøre bil i by, så ble det Google Maps og fottøy. Nå skal Google Maps ha skryt for at det er et fantastisk redskap for en med retningssans som en blind grevling i storbyen… Problemet er bare når man støter på avstengde veier pga veiarbeid, og man da må finne alternative ruter for å komme dit man vil… Blir fort noen km ekstra for en utskremt totning!

Men etter litt om og men fant man da endelig frem dit man skulle, og handleposene er fylt. Ved å rusle i byen på denne måten får man også et litt annet inntrykk av livet i byen, og jeg fikk da sett litt på denne turen også. Jeg kan krysse av at jeg ikke har gjort EN ENESTE turist-ting mens jeg har vært her, bare hatt ferie! Tusist-tingene kan vi ta neste gang… Kanskje…! Men nå takker jeg for meg, og setter snuten tilbake mot gamlelandet! Skal bli godt å finne igjen Terror (hunden min) og mors hjemmelagde middag (tar et par dager der før hverdagen slår til igjen!).

Takk for nå Sverige! Until next time…!

Dere kan lese mer om Sverige-turen her:

EM-runde i dragrace!

Reisebrev fra Hjorthagen.

Norsk går amerikansk i Sverige.

La ved litt bilder fra dagene i Stockholm…

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Now my sweden visit gets towards the end, and the last day ended with a round of shopping in the center of Stockholm. With a shopping list on my pocket from friends, I lay in the way with good courage. Since I’m not a super fan of driving a car in town, it became Google Maps and footwear. Now Google Maps should boast that it is a great tool for one with a sense of direction as a blind badger in the big city… The problem is only when you come across closed roads due to roadworks, and then you have to find alternative routes to get there man will… Will be a few miles extra!

But after a while and then I finally found out where to go and the shopping bags are filled. By strolling in the city in this way you also get a slightly different impression of life in the city, and I then got a bit of this trip too. I can tick off that I haven’t done ONE tourist thing while I’ve been here, just had a vacation! Thousands of things we can take on the next time… Maybe…! But now I’ve had enough and put the muzzle back to the old country! It will be good to find Terror (my dog) again, and my mother’s homemade dinner (I am going to spend a few days there before everyday life turns on again!).

Thanks for now Sweden! Until next time…!

You can read more about the Sweden trip here:

European Championship Round in Drag Race!

Travel letter from Hjorthagen.

Norwegian goes American in Sweden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.