Ny blogg!!! (New blog!!!)

The post is in English at the bottom.

Jeg har tatt skrittet og opprettet bloggen min på mitt eget domene. Dette fordi den tidligere bloggen min; bikerpus.blogg.no, gikk igjennom et plattformskifte. Egmont som eier blogg.no la da mye begrensninger på hva vi som brukere kunne gjøre, og hvor mye styringsrett vi hadde over egen blogg. Og vi var mange som mistet innlegg, følgere, bilder og lignende, og hadde misvisende lesertall.

Jeg som blogger ønsker å ha kontroll over min egen blogg, og derfor har jeg nå tatt dette skrittet… Jeg kommer til å fortsette å blogge på bikerpus.blogg.no til jeg har fått flyttet alt over hit, før jeg tar en avgjørelse på hva som vil skje med den bloggen. Her vil det derfor bli reposter av gamle innlegg fremover! Jeg vil selvfølgelig fortsette å skrive både på norsk og engelsk, slik jeg har gjort på gamle bloggen. Dette betyr nå at alle gamle innlegg som kun er på norsk på gamle bloggen, vil bli oppdatert til både å være på norsk og engelsk når jeg reposter de her nå!

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

I’ve taken the step and created my blog on my own domain. This is because my previous blog; bikerpus.blogg.no, went through a platform change. Egmont who owns blogg.no put a lot of limitations on what we as users could do, and how much governance we had over our own blog. And we were many who lost posts, followers, pictures and and such, and had misleading readership.

I as a blogger want to have control over my own blog, and therefore I have now taken this step… I will continue to blog on bikerpus.blogg.no until I have moved everything over here before I make a decision on what will happen to that blog. Here there will therefore be reposts of old posts going forward! Of course I will continue to write both in Norwegian and English, as I have done in the old blog. This now means that all old posts that are only in Norwegian on the old blog will be updated to both be in Norwegian and English when I repost them here now!

Follow my blog with Bloglovin

Innlegg sortert på kategori

Templates

4 hendelser på “Ny blogg!!! (New blog!!!)”

  1. Hm, den norske teksten ligger faktisk UNDER bildene for meg. Men jeg er på ipad og Safari nettleser, ikke pc. Nå kan jeg jo engelsk også, så jeg fikk det med meg, selv om det ser litt merkelig ut her. Prøvde oppdatere nettsiden, men nei, de bildene vil ligge oppå den norske teksten, de!
    Uansett; Lykke til her! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.