Rocketroll og andre galninger… (Rock’n Roll-trolls and other lunatics…)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 21.08.18).

Da var helga passert, og tilbake til hverdagen. Vel ikke hverdagen i den forstand, siden jeg skal ha et par uker ferie. Men hverdagen i den forstand at man kjenner det var gøy i helga… Puh! Siden jeg hentet bestis’n før helga, så ble hun og dratt med på tur. Så nå de siste par dagene har vi konkurrert i hvem som er best på å kjøre sofa… Hehe…

Du kan lese mer om det her: Når man vil ha besøk…

Og her: Hat-trick!

Helga ble tilbrakt i sammen med et par hundre (?) andre galninger som kjører motorsykkel, på motorsykkel-treff i Kristiansand. Her var god stemning, godt humør og høy party-faktor! Vertskapet sørget for at alle hadde det bra, og alt de trengte. Skal ikke stå på servicen der i gården… Kanonbra livemusikk fra scenen begge dager, og det hele ble toppet med at vertskapet ble tatt opp som eget chapter og fikk utdelt sine respektive ryggmerker. Man møtte igjen masse gamle kjente, og fikk også noen nye bekjentskaper, noe som alltid er moro. Må bare takke både vertskap og alle oppmøtte for en knall helg, og ser frem i mot at våre veier krysses igjen…

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Then the weekend has passed and it’s back to everyday life. Well not everyday in that sense, since I’m going to have a couple of weeks vacation. But everyday in the sense that you know it was fun this weekend… Pooh! Since I picked up my best friend before the weekend, she too had to go on a trip. So now for the last couple of days we have been competing in who is best at running a sofa… Hehe…

You can read more about this here: When you want a visit…

And here: Hat-trick!

The weekend was spent together with a couple of hundred (?) other madmen driving a motorcycle, on motorcycle meeting in Kristiansand. Here was good atmosphere, good mood and high party factor! The hosts made sure everyone was fine and everything they needed. No lack on the service there in the yard… Great live music from the stage both days, and it was all topped with that the hosts were taken up as their own chapter and received their respective back marks. You met again many old acquaintances, and also got some new acquaintances, which is always fun. Just want to thank both the host and all the attendees for a great weekend, and look forward to our roads being crossed again…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.