Rosa-blogger, jeg?!? (Pink blogger, I?!?)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 04.08.18).

Her en dag fikk jeg en kommentar fra en kompis av meg om jeg hadde tenkt jeg skulle bli sånn rosa-blogger? Jeg holdt på å dø av latter…! Det er veldig lite over meg som er rosa, noe de som kjenner meg kan bekrefte! Bortsett fra håret da… Ikke har jeg tenkt å bli noe mer rosa heller…

Vet du hvorfor? Fordi jeg kler ikke å være rosa, og verden forøvrig er ikke rosa! Både jeg og resten av verden er fylt av masse nyanser, både i ytre og indre miljø. Hvor kjedelig hadde det ikke blitt her i verden hvis alt skulle vært rosa??? Rosa mat, rosa klær, rosa himmel, rosa sol, rosa hus, rosa trær, alle mennesker hadde vært rosa osv… Dere skjønner poenget?! Kunne ikke sluppet en fis uten at den var rosa…! Nei, takke meg til å være den jeg er! Veldig nyansert og litt gal (Eller mye… Kommer ann på øyet som ser!)!!! Så for å få litt nyanser innenfor blogg-verden og; er det innafor at jeg kaller meg orange-blogger…??? Sånn «Harley Davidson-orange»-blogger???

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

Here one day did I get a comment from a friend of mine if I was going to be such a pink blogger? I was dying of laughter…! There is very little about me that is pink, something those who know me can confirm! Except for the hair then… I don’t plan on getting any more pink either…

Do you know why? Because I’m not dressing pink and the world is not pink! Both I and the rest of the world are filled with lots of nuances, both in the outer and inner environment. How boring it hadn’t been in the world if everything had to be pink??? Pink food, pink clothes, pink sky, pink sun, pink houses, pink trees, all people had been pink etc… You see the point?! Couldn’t let go of a fart without it being pink…! No, thank me for being who I am! Very nuanced and a little crazy (Or much… Depends on the eye that looks!)!!! So to get some nuances in the blog world too; is it that i call myself orange blogger…??? Like «Harley Davidson Orange» Blogger???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.