Søndag på Norges sydspiss… (Sunday at Norway’s southern tip…)

The post is in English at the bottom of the page. (Originally posted 05.08.18),

Det er søndag, og ikke har man vært ute på noe spesielt i helga. Ergo så er formen på topp! Men «Rusty» (motorsykkelen min) står fortsatt på verksted for litt tlc, så da er jo det store spørsmålet hva man skal finne på resten av dagen…? Kan liksom ikke vaske huset heller, det gjorde jeg i går… Skrev jo et innlegg her tidligere ang 10 tegn på at man trenger ferie.

Les mer: https://bikerpus.no/2019/01/10-tegn-pa-at-man-trenger-ferie-10-signs-that-you-need-vacation/

Her er det 11.: Når man reiser innom jobben på en fridag (søndag), fordi man synes pc’n der er mye bedre enn den hjemme! He,he… Men fra spøk til revolver, må komme meg vekk fra pc’n og finne på noe… Hvis det er noen som har noen gode forslag å komme med til hva jeg kan finne på, så spytt ut!!! 🙂 Stay tuned…

Følg meg gjerne på/Feel free to follow me at:

BLOGLOVIN’

FACEBOOK

INSTAGRAM

It’s Sunday, and I have not been out on something special this weekend. Bottom line is the shape are at its best! But «Rusty» (my motorcycle) is still in the workshop for a little tlc, so then the big question is what to do the rest of the day…? Couldn’t wash the house either, I did so yesterday… I wrote a post here earlier indicating 10 signs that you need a holiday.

Read more: https://bikerpus.no/2019/01/10-tegn-pa-at-man-trenger-ferie-10-signs-that-you-need-vacation/

Here is the 11: When you go by the job on a day off (Sunday), because you think your pc at work is much better than that at home! He,he… But from joke to revolver, gotta get away from the pc and find something to do… If there is someone who has some good suggestions to come to what I can find, then spit out!!! 🙂 Stay tuned…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.